Brza proteinska dijeta - Mršavite bez imalo muke


Brza proteinska dijeta - rešite se kilograma na brz način


Želite da izgubite višak kilograma i da ostanete u dobroj formi? Dijeta dr Pjera Dikana, neodoljivi koktel mršavljenja i dobrog raspoloženja, pomoći će vam da istopite masne naslage i udvostručite energiju.

brza-proteinska-dijeta

Cilj ove dijete jeste da se ubrza metabolizam, čime se automatski podstiče mršavljenje.

Tokom mnogih dijeta preporučuje se da se svakoga dana jede isto, što obično vrlo brzo dosadi. Dr Dikan je zato osmislio režim ishrane koji se zasniva na smenjivanju tematskih dana. 

Jednog dana jedu se belančevine, drugog belančevine i povrće, trećeg belančevine, povrće i voće, pa se onda kreće ispočetka, sve do nedelje, koja je praznični dan, uz napomenu da je unošenje masti i šećera svedeno na minimum. Zahvaljujući smenjivanju tematskih dana ishrana je raznovrsna, što se odražava na rezultat dijete, ali i na tonus mišića.


Glavni adut ovog programa predstavlja proteinski dan, tokom koga se metabolizam ubrzava, što podstiče mršavljenje, dok gurmanska nedelja pomaže da se sačuva dobro raspoloženje. Ovakav način kontrolisane ishrane omogućiće vam da se lako i trajno oslobodite suvišnih kilogram.

brza-proteinska-dijeta

Pridržavajte se nedeljnog plana ishrane:

PONEDELJAK I ČETVRTAK: PROTEINI

Jedite posno meso, kuvana jaja, proizvode od mleka s malim procentom masnoće i hleb od integralnog brašna

UTORAK I PETAK: PROTEINI I POVRĆE

S proteinima kombinujte sveže ili bareno povrće. Kašičicom maslinovog ulja začinite svaku salatu, a možete da pomešate povrće koje želite.

SREDA I SUBOTA: PROTEINI, POVRĆE I VOĆE

Najbolje je da jedete sezonsko voće i povrće.

NEDELJA:

Jedite sve kako biste zadržali dobro raspoloženje, ali ne zaboravljajte šta vam je cilj.


Pogledajte: Proteinska Dijeta / Atkinsonova Dijeta
Brza proteinska dijeta - Mršavite bez imalo muke Brza proteinska dijeta - Mršavite bez imalo muke Reviewed by Ricinusovo ulje on 4/16/2020 Rating: 5

Нема коментара:

Омогућава Blogger.