Smoothie od kikiriki putera za zdravo gubljenje kilograma!


Jedna porcija putera od kikirikija sadrži 16g masti i 190 kalorija. To baš i ne zvuči kao da je sastojak pogodan za ishranu. Puter od kikirikija je tabu za ljude sa viškom kilograma. Međutim, neke aktuelne studije ukazuju da se težina može izgubiti fokusiranjem na obroke sa ovom popularnom hranom.

Puter od kikirikija je vaš novi prijatelj mršavljenja, što potvrđuju dve skorašnje studije, sa Harvard Univerziteta, a druga sa Penn State Univerziteta. Istraživači su utvrdili da ishrana koja uključuje hranu sa visokim nivoima mononezasićenih masti kao što je puter od kikirikija može da pomogne ljudima da izgube kilograme i sprečiti bolesti srca.

Slično drugim programima za mršavljenje, ova dijeta sa puterom od kikirikija  treba sprovoditi zajedno sa vežbanjem.


smoothie-od-kikiriki-putera-za-zdravo-gubljenje-kilograma

Recept smoothie od kikiriki putera je bogat proteinima. To će spaliti vaše masti i podići formu vaših mišića u toku raznih fizičkih aktivnosti.

Ovaj smoothie recept uključuje ovas i bananu, sastojke bogatim vlaknima koji će vas držati sitim tokom dana i smanjiti unos kalorija što je vrlo bitno kada je u pitanju gubitak nepotrebnih kilograma. Cimet kao sastojak kontroliše nivo šećera u krvi.

Uvek koristite za doručak i konzumirati ga samo jednom u toku dana ukoliko želite da iskoristite potencijal ovog napitka za mršavljenje.  Na ovaj način ćete uživatu o ovom napitku i mršaviti u isto vreme. Ne bi trebalo da jedete ništa do ručka i jedite što više salate u ostatku dana.


Sastojci za smoothie od kikiriki putera:

1 kašika kikiriki putera
2 kašike ovsenih pahuljica
½ banane
½ kašičice rendanog đumbira i prstohvat cimeta
½ šolje bademovog mleka
malo kikirikija

Priprema:

Sve sastojke stavite u blender i izmiksujte.

Uživajte u ovom zdravom napitku koji će vam pomoći da se oslobodite masnih naslaga!


Smoothie od kikiriki putera za zdravo gubljenje kilograma! Smoothie od kikiriki putera za zdravo gubljenje kilograma! Reviewed by Ricinusovo ulje on 4/14/2016 Rating: 5

Нема коментара:

Омогућава Blogger.